UUTISET

Kokouskutsu

13.03.2023

29.3.-23 klo 19:00 Kuopio, Hotelli IsoValkeinen

Vuoden koira-kilpailut on uudistuneet. Itä-Suomen Mäyräkoirat ry palkitsee vuosittain menestyksekkäimmät jäsentensä omistamat mäyräkoirat.

Mäykkytreffit

09.12.2022

Tervetuloa kaikki jäsenet mäykkytreffeille Koiraurheilukeskus Savoon, Toivalaan. Osoite:Sähkökierto 4.

Itä-Suomen Mäyräkoirat ry ja Suomen Mäyräkoiraliitto SML ry järjestivät pääerikoisnäyttelyn Leppävirralla 14.8.2022. Näyttelyyn ilmottautui 257 mäyräkoiraa ja tuomareina toimi neljä kotimaista kasvattajatuomaria.

Itä-Suomen mäyräkoirat järjesti Pohjois-Savon MEJÄ piirinmestaruuskokeen Maaningan Petsamossa. Maastot kokeeseen löytyivät yhteistyössä Itä-Suomen spanielikerhon kanssa ja onkin hienoa, että yhteistyö toimii yli roturajojen. Kokeeseen valittiin kuusi koiraa kuluneen kauden tulosten perusteella. Osallistujat edustivat viittä eri rotua ja joukossa...

Itä-Suomen Mäyräkoirat ry järjesti toimintaviikonlopun 18.-19.6.2022. Tapahtuman ja hienot puitteet Siilinjärvelle järjesti Nina Koskinen taustatiimeineen.

Kokouskutsu

06.03.2022

30.3.-22 klo 18:00 Kuopio, Hotelli Isovalkeinen, Turbo-kabinetti

Mäykkyreffit ovat vapaamuotoisia ja rentoja kohtaamisia yhdistyksen jäsenille. Treffeillä voi harjoitella yhteistyötä koiran kanssa ja samalla totutella myös muihin koiriin ja ihmisiin. Oli tähtäimessä näyttelyt tai arkiaskareet, niin tänne on kaikki tervetulleita! Tärkeintä on iloinen mieli ja paljon herkkuja taskussa.

Itä-Suomen Mäyräkoirat ry palkitsee vuosittain menestyksekkäimmät jäsentensä omistamat mäyräkoirat. Kiertopalkinnon saa paras Näyttelykoira, Luolakoira, Mejäkoira ja Ajokoira, sekä Vuoden Mäyräkoira. Myös kaikki kalenterivuoden aikana virallisen tittelin saaneet koirat palkitaan muistoesineellä.