UUTISET

Itä-Suomen Mäyräkoirat ry ja Suomen Mäyräkoiraliitto SML ry järjestivät pääerikoisnäyttelyn Leppävirralla 14.8.2022. Näyttelyyn ilmottautui 257 mäyräkoiraa ja tuomareina toimi neljä kotimaista kasvattajatuomaria.

Itä-Suomen mäyräkoirat järjesti Pohjois-Savon MEJÄ piirinmestaruuskokeen Maaningan Petsamossa. Maastot kokeeseen löytyivät yhteistyössä Itä-Suomen spanielikerhon kanssa ja onkin hienoa, että yhteistyö toimii yli roturajojen. Kokeeseen valittiin kuusi koiraa kuluneen kauden tulosten perusteella. Osallistujat edustivat viittä eri rotua ja joukossa...

Itä-Suomen Mäyräkoirat ry järjesti toimintaviikonlopun 18.-19.6.2022. Tapahtuman ja hienot puitteet Siilinjärvelle järjesti Nina Koskinen taustatiimeineen.

Kokouskutsu

06.03.2022

30.3.-22 klo 18:00 Kuopio, Hotelli Isovalkeinen, Turbo-kabinetti

Mäykkyreffit ovat vapaamuotoisia ja rentoja kohtaamisia yhdistyksen jäsenille. Treffeillä voi harjoitella yhteistyötä koiran kanssa ja samalla totutella myös muihin koiriin ja ihmisiin. Oli tähtäimessä näyttelyt tai arkiaskareet, niin tänne on kaikki tervetulleita! Tärkeintä on iloinen mieli ja paljon herkkuja taskussa.

Itä-Suomen Mäyräkoirat ry palkitsee vuosittain menestyksekkäimmät jäsentensä omistamat mäyräkoirat. Kiertopalkinnon saa paras Näyttelykoira, Luolakoira, Mejäkoira ja Ajokoira, sekä Vuoden Mäyräkoira. Myös kaikki kalenterivuoden aikana virallisen tittelin saaneet koirat palkitaan muistoesineellä.

Pohjois-Savon MÄAJ PM-21 ratkottiin 25.9. Juvalla. Mäaj Piirinmestaruuskokeet järjestetään vuorovuosittain yhteistyössä Suur-Savon mäyräkoirakerhon kanssa, joten samana viikonloppuna oli myös Suur-savon kennelpiirin PM-koe. Tämä hivenen helpottaa järjestelyä (mm. ylituomareiden saatavuus) kun voidaan samassa keskuspaikassa pitää kaksi arvokoetta...

Kävimme Ruun kanssa viikonloppuna edustamassa Pohjois-Savon kennelpiiriä / Itä-Suomen mäyräkoiria metsästyskoirien jäljestämiskokeiden SM-kilpailussa (SM-Mejä 2021) Korpilahdessa. Kokeen järjestivät Springerspanielit ry yhteistyössä Korpilahden Erämiehet ry:n kanssa ja pääpaikkana toimi Surkeejärven matkailutila.
Lauantain karsintapäivään osallistui...

Itä-Suomen Mäyräkoirat juhli 25 vuotista taivaltaan vuonna 1993. Silloin lahjoitti Itä-Suomen Spanielkerho pokaalin ikuisesti kiertäväksi kiertopalkinnoksi. Harkinnan jälkeen päätyi hallitus jakamaan palkinnon oman yhdistyksen järjestämässä näyttelyssä parhaiten pärjänneelle yhdistyksen jäsenen koiralle. Tänä vuonna paras oli karkeakarvainen...